Spring naar inhoud

ROC ID College Leidschendam

 

DenHaag
  • 1

Bij ROC ID College kun je kiezen uit een groot aantal economische opleidingen. Daarmee kun je aan het werk als administratief medewerker, secretaresse, commercieel medewerker, verkoper of een eigen zaak beginnen. Opleidingen op het gebied van zorg en welzijn zijn ook goed vertegenwoordigd. Technische opleidingen zoals Binnenhuisarchitectuur, Autotechnicus en ICT-beheerder zijn eveneens aanwezig. Net als opleidingen in de Dienstverlening zoals Kok, Beveiliger, Kapper en Sport- en bewegingsbegeleider. Heb je nog geen enkel idee welke richting je op wilt, volg dan het training en orientatieprogramma (10 tot 16 weken). Weet je wel globaal wat je wilt maar nog niet precies, volg dan het domeinorientatieprogramma (maximaal een jaar).

De letters ID staan voor individu en identiteit. Daarmee leggen we nadruk op jouw individuele mogelijkheden. Bij ons leer je niet alleen een vak maar ontwikkel je ook een eigen identiteit. Ons onderwijs bestaat uit theoretische cursussen en praktijkgerichte trainingen van docenten die de beroepspraktijk goed kennen. Ook werk je in groepjes aan werkstukken. Tijdens de opleiding krijg je persoonlijke begeleiding van een studieloopbaanbegeleider. In alle scholen is een Open Leercentrum aanwezig waar je zelfstandig op de computer aan opdrachten werkt.

ROC ID College werkt samen met bedrijven, gemeentes, Kamers van Koophandel en vmbo-scholen. Wij zijn ook actief buiten de school, bijvoorbeeld met het Huid en Haar Festival van de kappersopleiding en de zomer- en wintercheck van auto's door de opleiding Motorvoertuigentechniek. Bij ons kun je ook stage lopen in het buitenland, bijvoorbeeld in Engeland, Frankrijk of Cyprus. Studenten organiseren zelf schoolfeesten, sportdagen en excursies en hebben een eigen It's your ID Magazine.

Adres
Fluitpolderplein 7
2262 ED Leidschendam-Voorburg

Kenmerken

Links

Opendagen

Contactgegevens

Adres
Fluitpolderplein 7
2262 ED Leidschendam-Voorburg
Telefoon
0793300825
E-mailadres
info@idcollege.nl
Internet
www.idcollege.nl
Aantal leerlingen
414
Brinnummer
  • stuur door

    Stuur artikel door

    *verplicht
  • print

Laatst door u bekeken schoolprofielen