Spring naar inhoud

Opleidingen

Bij Wellant mbo kun je een groot aantal groene opleidingen volgen. Wil je meewerken aan een mooier Nederland? Kies dan voor de opleiding Leefbare Stad & Klimaat. Voor creatievelingen is de opleiding Bloem, Groen & Styling heel geschikt. Bij Wellant mbo kun je als vanouds terecht bij opleidingen tot hovenier, dierverzorger en dierenartsassistent.

Onderwijs

Inspirerend zijn de projecten buiten school. Daarbij werkt Wellant mbo nauw samen met bedrijven en echte (internationale) opdrachtgevers. Je bezoekt bedrijven en neemt deel aan excursies. Natuurlijk ga je ook op stage of aan de slag bij een leerbedrijf. Naast beroepsgerichte lessen en algemene vakken krijg je gastlessen. Op school ontwikkel je in een vertrouwde leeromgeving de kennis en vaardigheden die je al hebt steeds verder. Tijdens de opleiding word je begeleid door een coach. Met een Wellant-diploma op zak maak je kans op een leuke baan of kun je een eigen onderneming starten.

Speciaal

Bij Wellant mbo kun je stage lopen in het buitenland. Daarnaast kun je meedoen aan leuke excursies en uitwisselingsprojecten met scholen in het buitenland.